22.7.-5.8.2005 - LVT Městec Králové

05.08.2005 00:00

22.7.-5.8.2005 -  LVT  Městec Králové

Ahoj opět na stejném místě. Je opravdu s obdivem, že je možné jezdit do stejného místa, kraje a hlavně tam neustále nacházet něco nového, zajímavého - a proto jsme opět ZDE.

Letos se parta pejskařských nadšenců trochu změnila. Přibyli specialisté z kriminální technologie, specialisté na výbušniny a policisté ze  zásahové jednotky. O to větší a zajímavější byl náš pobyt na táboře. Dozvěděli jsme se věci o kterých jsme neměli ani potuchy a vyzkoušeli si se svými chlupáči výcvik podle policejních pravidel. Například : zadržení v místnosti a nebo zadržení přes vodu. Vše pro nás bylo nové a obzvlášť zajímavé. Jessinku jsem do těchto akcí nepouštěla, neboť týden před odjezdem na tom byla opravdu zdravotně špatně a já nevěděla zda bude vůbec schopna semnou odjet. Ona však jako by tušila, že by zůstala doma, dokázala se během týdne dát tak do kupy, že jsme vyjeli v plném počtu. To jsme však ani jedna z nás netušila, že je to naš poslední společný tábor. Na konci tohoto roku mě po opětovné nemoci opustila a odešla do psího nebe. Bez ní už žádný tábor nebude takový. Bude mi všude moc chybět!

Nevýslovné poděkování patří  Pavlu a Lence NĚMCOVÝM, kterým nikdy nezapomenu jak byli vstřícní k mé již staré a nemocné feně, umožnili mi nadstandartní ustájení v jejich zrovna nově vybudovaných kotcích.Tím přispěli ke klidnému prožití celého tábora mé čubinky.

Jsem jim za to stále vděčná.  DĚKUJI!!!

Fotogalerie