Feebe - výstava mladých

20.06.2021 18:06

Včera 19.6.2021 jsme se s Fíbí zúčastnili výstavy v Litoměřicích ve třídě mladých krátkosrstých fen pod katalogovým číslem 21, posuzoval pan rozhodčí Jiří Šiška.

 

 Celý týden bylo abnormální teplo, ale v sobotu na výstavě bylo přímo nesnesitelně! Rtuť teploměru šplhala na tropická vedra 35'C . Proto organizace rozhodla, že jako první do kruhu nastoupí třída - veteránů. Před námi byla ještě třída - dorostu, kde se postupně předvedlo 14 pesanů. Fíbí do kruhu nastupovala s dalšími 14 fenami před polednem, když už sluníčko bylo opravdu vysoko, pálilo jako ďas a paprsky do kůže bodaly jako jehličky. Posoudit v kruhu 15 nabušených jedinců není určitě snadné, a tak jsme se na place opravdu ohřály. Míša s Fíbí v kruhu a já lítala mimo něj. Za pár vteřin jsme byly schvácené a rudé jako rak :-) Po pro nás nekonečném běhání nastala zasloužená odměna ve vyhodnocení: 

Feebe Kondi Nova - sedmá VELMI DOBRÁ!!!! 

 

Tímto bych chtěla moc poděkovat "vodičce"  Míše, která Fíbí připravovala, a také předvedla k mé veliké spokojenosti, bez ní bychom to nedaly.....Míšo, DĚKUJI! :-)

Fíbí byla jsi skvělá a šlapala moc krásně - GRATULUJI FÍBÍ !!!!

 
 
 
 
 

FOTO ZDE